Surprize, spin-off-uri… News.

Mai am puțin și termin de citit primul volum din seria Percy Jackson și Olimpienii și pot spune că toate recenziile pozitive pe care le-a primit sunt meritate. Pe mine, cel puțin, mă captivează super mult această carte și asta m-a făcut să mă gândesc la seria spin-off care s-a făcut după ea – Eroii Olimpului, cred că se numește… dar și la spin-off-uri în general. De exemplu, am citit seria Academia Vampirilor dar nu și spin-off-ul Bloodlines, deși mi-a trecut prin minte.

Voi ce părere aveți și ce spin-off-uri mai știți sau ați citit? Vi se pare o idee bună ca lumea dintr-o anumită serie să fie reluată în altă serie dar cu alte personaje (cam ca serialul Skins)?

Pe lângă asta, bineînțeles că acum am deja pe wishlist întreaga serie cu Percy și mi-am propus să o cumpăr în engleză de pe Okian, mai nou, librăria mea online preferată.

Am văzut că editura Trei are pe lista de „în curând” multe titluri de care aș fi interesată…

Nu știu mare lucru de cărțile astea însă despre prima, am auzit o grămadă de lucruri bune iar în privința celeilalte, sunt foarte curioasă în privința acestei cărți datorită autoarei… mi-a plăcut foarte mult Mincinoșii.

Înafară de asta, voi posta recenzii și pe acest site de acum înainte așa că vă invit să-l vizitați și să-i dați un LIKE paginii de Facebook.

Luna aceasta am terminat o singură carte până acum dar am planuri mari pentru vară (lecturi pentru bac). Voi ce mai faceți?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.