Desenul din covor – colecție editura ART!

Am descoperit recent această colecție aparținând editurii Art și mi s-a părut că are un concept foarte interesant. Referitor la titlul colecției, în descriere spune:

Relaţia pe care ea o sugerează între existenţă şi destin, între hazard şi ordine, între libertate şi necesitate constituie însă miezul problematic al mai tuturor romanelor modernităţii şi postmodernităţii. – Citiți continuarea pe: http://www.editura-art.ro/colectie/desenul-din-covor#sthash.Myty9d0E.dpuf

Am o singură carte din această colecție, cumpărată de la un anticariat. Cartea se numește Păienjenel și arată așa:

IMG_2658

Am cumpărat-o pentru că descrierea de pe spate mi s-a părut interesantă dar acum am descoperit că și celelalte titluri din colecție (în total 35) par cel puțin la fel de interesante – iar copertele arată super bine!

Abia aștept să o citesc pe aceasta și apoi să încerc să fac rost de alte titluri din colecție. Voi ați auzit de ea? Ce spuneți?

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății").

Un gând despre „Desenul din covor – colecție editura ART!

  1. Mama este înnebunită după diferite colecții , are deja : colecția cotidianul , adevarul si urmeaza să o încheie si pe aceasta neavand 5 carti , toate cartile de la Jules Verne…si restul colectiilor mici 5-10 carti.
    Majoritatea din aceasta colectie au niste titluri interesante , nu mai spun ca ador copertele de mor !!
    Sper sa faci rost de toata colectia ☺ !

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Cristina Boncea

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura