Wishlist!

John Green - The Collection (The Fault in Our Stars + Looking for Alaska + Paper Towns + An Abundance of Katherines + Will Grayson, Will Grayson)

Acest set box e foarte simpatic, deși în curând citesc a treia carte de la John Green și anume – Căutând-o pe Alaska. O am însă în limba română și o voi da la schimb după ce termin de citit iar apoi vreau să achiziționez colecția din imagine care se găsește la un super preț pe Okian. Ce spuneți?

8 gânduri despre „Wishlist!

  1. Am citit de John Green 2 carti, „Looking for Alaska” si „Sub aceeasi stea”. Nu prea ma incanta, drept sa-ti spun, e ok autorul, scrie despre adolescenți, cu adolescenți, dar pentru toți oamenii. :) Oricum, și eu vreau să am toate cărțile lui.

    Apreciază

  2. E foarte draguta colectia aceasta :3 Si eu am mai multe colectii de acest gen, dar J. Green nu cred ca merita banii daca nu esti chiar un (mare) fan …(sorry)… Dar aceasta este DOAR opinia mea… Da, mi-a placut ‘Sub aceeasi stea’ si ‘Paper towns’ a fost OK, dar ‘ Cautand-o pe Alaska’.., nici nu vreau sa vorbesc despre asta… :)) Chiar as vrea sa citesc o recenzie, a acestei ultime carti enumerate, facuta de tine. :)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.