„Bookish Pet Peeves” – p#1

Nu este neapărat un tag ci o idee de articol care mi-a venit de la un video booktube-ian pe care l-am văzut. M-a făcut să mă gândesc la lucrurile care mă enervează pe mine cel mai tare în materie de cărți așa că am făcut o listă cu poze…

Mă enervează foarte tare atunci când textul e mic sau când se întinde cerneala.

IMG_9472

(un exemplu pentru ambele)

Mă enervează când mai multe cărți de la același autor nu sunt publicate la aceeași editură (deși sunt conștientă că nu e vina nimănui, că așa e normal să stea lucrurile în cele mai multe cazuri) și nu au aceeași dimensiune.

IMG_9468(cărțile de Terry Pratchett)

Mă enervează când se desprind paginile foarte ușor.

IMG_9473-0

Doar la astea m-am putut gândi pe moment însă cu siguranță voi continua acest articol în viitor. Pe voi ce vă enervează?

7 gânduri despre „„Bookish Pet Peeves” – p#1

  1. Pe mine cel mai tare ma enerveaza scrisul mic dupa cum ai zis si tu , dar si cum o singura carte este impartita in doua parti spre exemplu cum am vazut ca este acum Amurg de Stephenie Meyer ,chiar nu inteleg rostul…

    Apreciază

  2. Eu urăsc enorm când dau o carte cuiva și nu mi-o dă înapoi așa cum i-am dat-o. :)) Asta, așa, în general. Urăsc scrisul mic, pe bune, și nu prea-mi plac cărțile care au formatul de buzunar (deși am un raft care merge ocupat numai cu astfel de cărți, ugh). Apoi, nu-mi plac cărțile care sunt bune, au o intrigă frumoasă, tot, dar au o copertă foarte nasoală, ca să folosesc un termen în vogă. Apoi, nu-mi plac acele cărți a căror pagină se rupe când vrei să ștergi cu radiera ceva ce ai subliniat – mi s-a întâmplat. :) Și, cum ai zis și tu, nu-mi place când un autor e tradus la o sută de edituri.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.