Iubesc să iubesc…

Am tot văzut această provocare pe mai multe bloguri și de curând, am primit-o și eu de la Adela. Pentru că acesta nu este un blog personal însă, lucrurile care mă fac pe mine fericită vor fi legate de cărți (ceea ce, bineînțeles, este o realitate).

„Iată provocarea: Realizați o imagine, o serie de imagini, citate, articole, filmulețe sau desene, orice vă face fericiți, tot ce iubiți voi. Adăugați la această postare imaginea de mai sus și provocați-vă măcar un prieten să facă asta, pe blog, pe twitter sau facebook, tumblr, google, instagram. Motivul este simplu. Violența din jurul nostru, prea multă, prea pătimașă, îndeamnă la răutate, la ură, la suferință și nu mai vreau să văd asta. Finalitatea este următoarea: ce simțiți când vă lăsați în voia sentimentelor? Când vă așterneți cele mai frumoase amintiri, momente, persoane pe hârtie, când pictați, când priviți apusul. Zâmbiți? Ei bine, iată finalitatea. Dacă, pentru o clipă, am reușit prin această provocare să vă fac fericiți, mi-am îndeplinit sarcina.”

  Pe mine personal, mă face foarte tare să zâmbesc atunci când îmi privesc biblioteca… sau mă rog, cele două biblioteci pe care le am umplut mai mult sau mai puțin cu cărți. Așa că uitați aici poze cu fiecare raft:

IMG_9064

De aici lipstește o carte de Terry Pratchett pe care o citesc în prezent și trei volume din seria Gossip Girl de care mă chinui să fac rost. IMG_9065

Majoritatea sunt cărți de la editura Trei însă nu sunt toate citite. IMG_9073

Romanul meu de debut este un motiv imens de fericire, căci în fiecare zi mă pot trezi citind o nouă recenzie postată sau primind un mesaj de la vreun cititor. IMG_9066

Raftul cu cărțile mele scrise de autori români, în cea mai mare parte. IMG_9067

Harry Potter și alte cărți populare. Trebuie să-mi completez colecția de la Cotidianul Literatură în curând. IMG_9068

Raftul de cărți în engleză. IMG_9069

Cărți YA&Fantasy.

IMG_9070

Îmi lipsesc două volume din Cronicile Vampirilor. IMG_9071

Cărți New Adult în mare parte. IMG_9072

Colete pe care le păstrez pentru unboxing-ul meu de pe YouTube.

Aceasta a fost provocarea mea pe care o dau mai departe către Laura.

13 gânduri despre „Iubesc să iubesc…

 1. Şi pe mine rafturile bibliotecii mele mă fac fericită. Chiar dacă sunt într-o dezordine totală. ♥
  Şi poza aia cu coletele pentru unboxing mă face fericită, în clipa asta. Can’t wait!

  Cum e cartea lui Terry Pratchet pe care ai zis că o citeşti acum?

  Apreciază

 2. Arată super cărțle din colecția scriitorilor nordici, „Seria neagră”, parcă. Sunt și super, de altfel. Și eu am câteva, vreo 8, însă le vreau pe toate. :) Frumoase cărți, să le citești cu plăcere și, încă o dată, felicitări pentru „Octopussy”. Zi faină!

  Apreciază

   1. Yup, mai ales dacă-ți plac romanele polițiste. Îmi plac, în special, că-s negre, și au scris numele autorului și titlul colorat. Îs, cum să le zic, estetice, „fizic” vorbind. Acum, povestile diferă, de la bune și mai puțin bune, însă fiecare ascunde un mister frumos. :)

    Apreciază

 3. Si pe mine ma fac sa zambesc ,am foarte multe carti necitite in biblioteca si cateodata as vrea sa ma mai opresc din cumparat dar nu prea imi iese .
  Ps: Abia astept unboxing-ul ala mare <3

  Apreciază

 4. Cum sa nu te bucure cartile(?), in special cand au coperte a-do-ra-bi-le?!.. :)) Cartile, prietenii, florile, ceaiul si calatoriile sunt in topul lucrurilor care ma fac happy :3

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.