Câștigător concurs de perspectivă!

Am citit toate răspunsurile voastre la întrebarea „De ce credeți că autorii români nu sunt la fel de citiți ca cei străini și cum ar putea fi schimbat acest lucru?” și trebuie să recunosc că multe dintre ele au fost foarte elaborate și că mi-a fost greu să aleg, însă cel mai bine argumentat mi s-a părut răspunsul Cătălinei pe care am să-l postez mai jos:

În zilele noastre, puțin sunt cei cărora le face placere sa citească în timpul liber, calculatorul, telefonul și tehnologia ocupandu-le tot timpul liber. Cu toate acestea, exista persoane care prefera cititul în locul altor activități, dar atentia le este captata,in principal,de tainele literaturii universale, neavând nicio apetenta pentru cea romaneasca.. De ce? Pentru ca, în primul rand,… Read more

Felicitări! Te rog să-mi trimiți un e-mail cu adresa ta la cristina98b@yahoo.com pentru a-ți putea trimite premiul. Mulțumesc tuturor pentru participare!

Un nou concurs este foarte aproape și vreau să vă destăinui că premiul va consta în câteva exemplare din romanul meu Octopussy.

5 gânduri despre „Câștigător concurs de perspectivă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.