Anunț! Lista de așteptare pentru exemplare gratuite…

ACEASTĂ OFERTĂ NU MAI ESTE VALABILĂ. LOCURILE DISPONIBILE AU FOST DEJA OCUPATE.

Urăsc să postez pe lângă subiectul blogului, dar e ceva important.

Dacă doriți să-mi citiți romanul de debut, vă pot oferi o copie semnată în schimbul unei recenzii – deci da, această ofertă se referă doar la persoanele care au un blog de cărți (de preferabil cu vechime). Dacă vreți să organizați un concurs pe blogul vostru, vă pot oferi un al doilea exemplar drept premiu.

Trimiteți-mi un e-mail la adresa cristina98b@yahoo.com cu adresa și blogul vostru iar eu mă voi asigura că primiți o copie a cărții. Vă pot oferi și o copie digitală, dacă doriți.

Las mai jos coperta și descrierea oficială:

Coperta_Octopussy

Hyena, o adolescentă de aproape 14 ani, se întoarce acasă după o lungă perioadă de absență din mijlocul familiei. Este primită deopotrivă cu entuziasm și scepticism de către Becks, sora sa geamănă, care încearcă să reconecteze relația lor și să recupereze toți acei ani pierduți. Dar secretele mamei, ale tatălui vitreg și ale ambelor fete sunt amenințate să iasă la iveală odată cu sosirea straniului unchi din America. Citind această carte, ești obligat să lași deoparte toate clișeele pe care le-ai auzit despre tinerii de azi. Sex, droguri, alcool, nopți în cluburi, haine de fițe? Pentru Becks si Hyena sunt doar punctul de pornire al propriilor reflecții și raportări față de viață – o foarte ciudată raportare, de altfel… Un roman ca o călătorie fascinantă și amețitoare, cu umor sumbru și, în același timp, o atentă celebrare a individualității extreme.

P.S. Pe site puteți citi și un fragment din carte.

 P.S. 2 Ca să mă revanșez, promit că postez foarte curând o nouă recenzie pe blog. Nu uitați să-mi verificați și canalul de Youtube, linkul se găsește în meniul blogului de mai sus.

6 gânduri despre „Anunț! Lista de așteptare pentru exemplare gratuite…

  1. Mare păcat că, deşi am blog, m-am lăsat de recenzii şi blogging, în general. Presupun că îți voi cumpăra cartea, oricum, pentru că vreau să o citesc. :)
    Felicitări pentru publicare şi îți doresc mult succes şi de acum încolo! Sunt sigură că ai făcut o trebaă excelentă, care va fi apreciată la nivelul bine meritat.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.