Film vs. Carte – Fifty Shades #1

Vreau să încep prin a spune că mă bucur foarte tare că se vor face alte două filme după volumele 2 și 3 ale trilogiei. Așa, am și eu timp să le citesc până atunci…

În orice caz, filmul a respectat întocmai cartea. Singura nemulțumire pe care o am sunt chipurile protagoniștilor, mai exact, ale actorilor. Într-adevăr, Anastasia trebuia să fie o fată foarte slabă și ștearsă (în viziunea mea) dar în același timp, eu cred că și publicul trebuia să-și dea seama că e ceva sexy la ea, nu doar Domnul Grey. Am știut de la început că nu-mi place actorul care îl joacă pe Grey pentru că pur și simplu nu se potrivește cu imaginea din mintea mea; Grey trebuia să fie un bărbat MULT mai dark, începând cu faptul că ar fi trebuit să fie brunet și nu șaten și pur și simplu, ar fi trebuit să aibă o postură mai demnă, mai sobră, mai scary. Cred că eu l-aș fi văzut pe Benedict Cumberbatch fără accentul englezesc jucându-l pe domnul Grey (doar un exemplu, mulți oameni l-ar fi văzut pe Ed Westwick și nu mă pot opune acestei idei). Aceasta este însă o opinie pur bazată pe fizic și nu pe interpretarea celor doi actori care a fost totuși foarte bună.

În schimb, scenariul mi s-a părut foarte potrivit și am adorat soundtrack-ul! Mai ales remixul după melodia lui Beyonce, lucru (bănuiesc) adorat de toată lumea.

Nu știu exact cât a durat filmul dar acțiunea mi s-a părut grăbită, mi s-a părut că au aruncat multe detalii în aceeași scenă, foarte rapid. În orice caz, scenele de sex și Camera Roșie s-au întâmplat exact așa cum îmi imaginasem eu.

Opinia mea per total este una pozitivă, deși bineînțeles, cartea mi s-a părut mult mai bună decât filmul (având multe pagini și deci, mai mult timp pentru desfășurarea acțiunilor în mod firesc). Tot ce spun e că acum sunt și mai curioasă în legătură cu celelalte două volume și filme.

Voi ce părere aveți despre acest film?

8 gânduri despre „Film vs. Carte – Fifty Shades #1

  1. Am citit foarte multe pareri legate de film. Astazi il voi vedea si eu. Si da, ai dreptate in ceea ce privestea cartea e de o mie de ori mai buna.

    Apreciază

  2. Nu am putut termina de citit primul volum din aceasta serie… Creierul meu a fost pur si simplu: NO. :))) in schimb si eu am adorat soundtrack-ul, iar filmul mi s-a parut ok…:)

    Apreciază

  3. Mie mi sa parut ok filmul , bineinteles ca ,cartea se axa mai mult pe gandurile si senzatiile lui Anastasia ,ceea ce in film nu se putea expune asa bine dar ca total a fost ok

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.