Lansare!

Aceasta este coperta romanCoperta_Octopussyului meu de debut. Nu are încă o descriere oficială și nici o dată de publicare fixă dar cel mai probabil va apărea pe piață în martie.

Am vrut să menționez acest lucru pentru a sărbători cu cititorii mei și de ce nu, pentru a auzi părerea voastră despre copertă (pe care eu o ador, se potrivește foarte bine cu ce aveam eu în minte inițial) și despre ideea unui roman scris de mine, în general. În viitorul apropiat o să îmi deschid și un site oficial unde o să postez mai multe lucruri legate de roman dar până atunci, nu pot decât să mă bucur și să aștept…

Ce ziceți?

17 gânduri despre „Lansare!

  1. Nu vreau să dau foarte multe detalii dar este o poveste spusă la persoana a III-a, despre o familie cu patru membrii. Conține umor dar și tragedie iar subiectul principal este boala intitulată „Octopussy”. Sper să fie citită cu plăcere, atunci când va putea fi achiziționată de pe site-ul editurii :)

   Apreciază

   1. Mhm, eu una cred că am s-o cumpăr. În general îmi plac cărţile de la Herg Benet şi chiar m-ai făcut curioasă în legătură cu această carte. Să-mi spui cum te simţi după ce citeşti recenziile propriei cărţi :)))

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.