Mai rău decât moartea, recenzie

IMG_2908

În acest volum, Sookie este încă blocată între cele două lumi supranaturale diferite – vampirii și vârcolacii. Îi ajută pe cei din urmă să-și câștige încă o dată bătălia, folosindu-și puterile telepatice, alături de cele două vrăjitoare care locuiesc de acum în aceeași casă cu ea. Îi salvează viața unui vampir important iar acesta, alături de multe alte personaje din carte, îi rămâne îndatorat. Tot e dus la bun sfârșit, finalul e interesant și mă bucur mult de schimbarea atitudinii lui Eric.

Pam rămâne personajul meu preferat dar, sunt în continuare dezamăgită de întorsăturile de situație și de diferențele dintre serial și show-ul TV. Detest faptul că acțiunea nu se desfășoară mai mult bazat pe lumea vampirească, că nu e mai complexă. Sunt curioasă ce se va întâmpla în următoarele volume. Acesta a fost destul de echilibrat, conținând atât scene din lumea zânelor, vrăjitoarelor, vârcolacilor, vampirilor cât și a oamenilor obișnuiți. Sookie încă este pe placul meu și datorită ei (cât și propriei mele curiozități), continui să citesc această serie.

Nu am prea multe de spus despre acest volum datorită faptului că a conținut multă acțiune însă aceasta nu a fost prea pe placul meu. După cum spuneam, acțiunea este foarte echilibrată dar nimic nu e suficient de interesant pentru gustul meu. Poate fi mai mult considerat un volum anticipativ.

O recomand fanilor serialului True Blood, iubitorilor de fantasy și de vampiri.

3

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății").

13 gânduri despre „Mai rău decât moartea, recenzie

  1. Seria „Vampirii Sudului” a meritat citita. Dupa parerea mea, nu e vorba de o actiune simpla si des intalnita ca in alte carti despre vampiri.

  2. Coperta e cam neinspirată, îmi dă impresia că a fost aleasă așa, pe fugă. De altfel, din câte am observat eu – deși nu-s prea inițiat în astea – toată seria are coperți ciudate. :)) Nu știu de ce zic „ciudat”, normalitatea e relativă. Dar mă înțelegi tu. Evident, n-ar trebui s-o judec după copertă, dar nici să nu fiu prea inspirat când o aleg.

  3. Am citit doar primul volum din serie dar vreau sa o continui ,avand in vedere ca le am pe toate :)))

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Cristina Boncea

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura