2015 update!

Ieri a fost ziua mea așa că nu am putut să postez, pentru a vă ura un an nou fericit și multe împliniri pe plan personal și în materie de lectură!

Vreau să menționez faptul că cel puțin pe Goodreads mi-am setat goal-ul pentru 2015 la 40 de cărți, număr pe care sper să-l depășesc și anul acesta. Momentan citesc două cărți pe care le-am început în 2014 – Cenușă și pulbere de Yrsa Sigurdardottir și volumul 6 din Vampirii din Morganville. Abia aștept să-mi aranjez noua bibliotecă, să am toate cărțile de care am nevoie într-un singur loc și bineînțeles, să postez poze pe blog și pe pagina de Facebook a blogului.

Această postare este un mic update și un fel de avertisment cu privire la concursurile ce vor începe foarte curând. Am multe, multe premii de dat și vă aștept să participați cu mare drag!

Acestea fiind spuse, vă urez încă o dată multă fericire și cărți (pleonasm?) pentru anul 2015 și îmi doresc să continuăm împreună cu acest blog, la fel de bine și în continuare.

18 gânduri despre „2015 update!

  1. La multi ani! Sper ca ai primit tot ce ti-ai dorit de ziua ta (si binenteles, ca acum iti doresti inca o biblioteca sa pui si cartile noi). Iti doresc sa apuci sa citesti tot ce iti doresti si sa depasesti cu mult numarul de 40, iar pe blog sa apuci sa scrii macar despre jumatate din ele

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.