Prea multe cărți de dat…

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/9a8/46465075/files/2014/12/img_6742.png

Nu mi s-a mai întâmplat niciodată să vreau să scap efectiv de cărți. Am făcut multe schimburi în ultima vreme dar de prea puține ori am primit ceva de pe lista mea de dorințe. Lista de mai sus este o dovadă a acestui fapt; sunt cărțile la care am renunțat în ultima perioadă din cauza faptului că nu mă captivau deloc, nu erau ceva ce îmi doream eu să citesc. Acum, se găsesc în biblioteca mea multe cărți pe care mă văd nevoită să le dau la schimb, să le vând sau dacă nu, să le dau ca premii la concursuri pe blog.

Ideea e că nu pot face nimic în privința cărților pe care deja le-am primit însă m-am decis ca pe viitor să nu mai accept niciodată cărți la schimb care nu se găsesc pe lista mea. Raftul meu TBR e și așa destul de mare, fără să iau în calcul cărțile pe care știu deja că nu vreau să le citesc.

Vă sfătuiesc să nu citiți niciodată ceva ce nu vă place. Nu pot spune că am făcut de prea multe ori această greșeală dar cu siguranță nu vreau să o mai repet vreodată.

Acum, aceasta este lista, momentan parțială, a cărților pe care vreau să le dau la schimb (preferabil) sau în orice caz, să scap de ele:

X

Dacă m-ați putea ajuta, ar fi minunat.

5 gânduri despre „Prea multe cărți de dat…

  1. Te-as ajuta eu, avand in vedere ca as dori o carte scrisa de Agatha Christie. M-am uitat pe wishlist-ul tau, eu am de dat „Cutia cu fantome” si primul volum din seria Narnia.
    Este convenabil pentru un schimb?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.