Diavolul din Milano, recenzie

IMG_2672

Cartea se învârte în jurul obsesiei unui bărbat care caută răzbunare asupra fostei sale soții, care a divorțat de el din cauza faptului că a încercat să o omoare.

Personajul principal se numește Sonia, și se refugiază într-un sat dintre munți, în Elveția cu scopul de a-și relua vechea slujbă, de maseuză. Acolo, ea găsește o carte în care citește despre legenda Diavolului din Milano iar apoi vede proiectate în realitate lucrurile despre care a citit. Se poate spune deci că este un roman mystery, despre crime, obsesii dar și dragoste.

Sonia este un personaj foarte plăcut, o femeie puternică, hotărâtă, inteligentă. Finalul mi-a plăcut în mod deosebit, a transformat cartea într-un tot unitar. Satul despre care ni se povestește în roman pare foarte viu și este genul de localitate restrânsă despre care îmi place să citesc, unde toți oamenii se cunosc între ei și mai mereu au ceva de împărțit, lucruri legate de trecut, de moșteniri ș.a.

Eram sigură că îmi va plăcea cartea; prima oară m-am luat după faptul că face parte din colecția Raftul Denisei, colecție din care am mai citit doar o singură altă carte care să găsește acum pe lista preferatelor mele. Apoi m-am luat după copertă și după descriere iar când am deschis cartea, m-a captivat de la primele cuvinte.

Romanul e relativ scurt și îl recomand tuturor pasionaților de genul New-Adult, care caută o poveste realistă și totuși cu tendințe supranaturale, personaje bine conturate și evenimente surprinzătoare cu fiecare pagină.

4

Publicitate

6 răspunsuri la „Diavolul din Milano, recenzie”

 1. […] O carte pe care am citit-o recent, Diavolul din Milano. Pot spune doar că este o poveste foarte frumoasă și foarte bine scrisă. Recenzia cărții aici. […]

  Apreciază

 2. sper sa o pot achizitiona ,ma tenteaza

  Apreciază

 3. M-am gândit la un cuvănt potrivit pentru a descrie cartea din punctul meu de vedere. Prima dată m-am gândit la „tentantă”, dar apoi mi-am dat seama: „seducătoare”. Cu siguranță mi-o cumpăr. Ador Raftul Denisei. :)

  Apreciază

 4. Avatarul lui read with Adelina
  read with Adelina

  Hmmmm, dupa mister pare atat de…Eliade. Poate o sa imi placa

  Apreciază

 5. ma bucur sincer ca ti a placut :))

  Apreciază

 6. si pe mine tenteaza sa-mi cumpar carti de la humanitas-raftul denisei

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site web propulsat de WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: