TBR Vacanță de iarnă!

Eu am luat vacanță ceva mai repede, cu o săptămână…

Am venit în orașul meu natal, Tg-Jiu, și activitatea pe care o desfășor cel mai mult aici este cititul. Nu știu câte cărți voi avea timp să mai citesc până se termină anul dar am deja o mini listă pregătită, cu cărțile pe care le-am primit la schimb în ultima perioadă…

Plănuiesc să termin de citit An Abundance of Katherines (care până acum pare destul de ok) și să mă apuc de primul volum din seria It Girl de Cecily von Ziegesar, carte pe care mi-am dorit-o foarte mult și sunt foarte încântată să văd dacă se ridică la așteptările mele.

Apoi, aș vrea să citesc și o carte ceva mai groasă, de a cărei protagoniste m-am îndrăgostit după ce am citit doar două alte cărți din aceeași serie. Este vorba de autoarea Yrsa Sigurdardottir și de cartea Cenușă și Pulbere. Dacă mai am timp, sunt foarte interesată de cartea What Daddy Did de Donna Ford. Descrierea mi-a atras foarte tare atenția și sunt cu adevărat curioasă în legătură cu această carte.

Nu știu dacă voi mai avea timp să citesc ultimele două volume din seria Harry Potter anul ăsta sau să recitesc vreo carte pentru a-i scrie o recenzie, însă cele menționate anterior sunt un must și abia aștept să mă apuc de treabă!

Voi aveți o listă TBR pentru vacanță sau cel puțin, până la sfârșitul anului?

Voi face apoi un wrap-up cu cărțile citite în 2014 și voi desemna romanul câștigător. Până atunci însă, mai am ceva timp să citesc…

P.S Anul acesta am citit 41 de cărți din goal-ul inițial de 35.

5 gânduri despre „TBR Vacanță de iarnă!

  1. Am un caiet, scriu acolo ce carti vreau sa citesc si cand imi pica una in mana sau cand vreau sa citesc ceva in genul respectiv ma apuc si citesc. Problema e ca nu pot sa citesc asa repede cum adaug carti in caietel, dar viata e lunga, nu? Plus ca uneori gasesc o carte pe care nu o am pe lista si ma apuc de ea, dar nu vad de ce ar fi asta o problema :)
    Eu am reusit sa trec de 50 de carti in 2014, sper sa raman tot pe acolo si in 2015.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.