HOP Cadouri de Crăciun!

10746693_802726359793654_2047200628_o

Blogul Bibliophile Mystery a organizat anul acesta un eveniment la care m-am decis să particip. Voi posta mai jos regulile de participare și lista blogurilor deja înscrise în concurs. Premiul oferit de blogul meu este surpriză… Dar vă asigur că vă va plăcea (va fi o carte Fantasy/YA)! Pentru a vă înscrie lăsați mai jos un comentariu cu adresa voastră de e-mail pe care veți fi contactați pentru a vă revendica premiul. Câștigătorul va fi ales prin random.org.

REGULI:

1. HOP-ul începe pe 6 decembrie la ora 00.00 și se încheie pe 25 decembrie la ora 24.00. Toate concursurile trebuie publicate până la data începerii. (Este de preferat să le postați în seara de 5 decembrie. Dacă folosiți Rafflecopter, programați-l să se încheie pe data de 26 decembrie la ora 00.00.). Blogurile care nu au postat pana pe 6 decembrie la ora 12.00, vor fi excluse din listă.

2. Bannerul „Cadouri de Crăciun Hop” trebuie să fie inclus în postarea de concurs.

3. Includeți lista de bloguri participante la sfârșitul postării de concurs SAU faceți trimitere cu link la LOC VIZIBIL în interiorul postării către postarea organizatorului,
http://bibliophilemystery.blogspot.ro/2014/11/inscrieri-pentru-hop-cadouri-de-craciun.html

4. Fiecare blog trebuie să organizeze un concurs special pentru acest HOP. Blogul participant este direct responsabil de organizarea și desfășurarea propriului concurs, precum si de alegerea câștigătorului și trimiterea premiului.

5. Premiul concursului trebuie să fie o carte sau un alt obiect legat de cărți (semne de carte, etc.). Puteți folosi cărți oferite de edituri, de librăriile online, de autorii preferați (români sau nu), cărți noi, cărți personale sau orice altceva doriți să oferiți drept premiu.

6. Blogul participant trebuie să specifice categoria de vârstă în care se încadrează premiul (Nu oferiți copiilor cărți pentru adulți).

7. Autorii sunt bineveniți.48 de gânduri despre „HOP Cadouri de Crăciun!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.