Update!

Motivul pentru care nu am mai postat este, evident, lipsa timpului. Norocul meu este că am reușit deja să termin de citit numărul de cărți pe care mi-am propus să-l citesc anul acesta și anume 35. Pe lângă aceste cărți, am încercat să mă apuc de vreo două, dar nu am reușit să le duc la bun sfârșit din diferite motive. Atunci mi-am propus să citesc ceva ce știu sigur că îmi va plăcea, deoarece îmi făceam griji că lectura nu mai este unul din hobby-urile mele, că poate era doar ceva cu care îmi umpleam timpul, dar bineînțeles, nu este așa. Am început să citesc ultima carte publicată de Cristina Nemerovschi – Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes și deși am citit doar 50 de pagini, pot spune cu mâna pe inimă că este o carte cât se poate de amuzantă și care a reușit să-mi redeschidă apetitul pentru citit, cu toate că nu am foarte mult timp pentru asta.

Pe lângă asta, mi-am comandat de pe abebooks.com primele trei cărți din seria It Girl de Cecily Von Ziegesar despre care am menționat într-un post anterior. Acestea vin într-un setbox adorabil și abia aștept să ajungă.

Un alt eveniment legat de cărți pe care-l aștept cu nerăbdare în fiecare an este desigur, Gaudeamus, ce va avea loc pe 19-23 noiembrie, adică în mai puțin de o lună. Nu am încă un wishlist fix în minte dar sigur voi găsi o grămadă de cărți de cumpărat când voi ajunge acolo.

Așteptați-vă deci, în curând, la recenzia cărții Cristinei Nemerovschi și poate chiar la un concurs, dacă nu aici, atunci pe Facebook.

Vă mulțumesc celor care au rămas fideli blogului și vă urez succes la școală, celor care nu au terminat deja.

6 gânduri despre „Update!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.