fbpx

Ce am citit peste vară? | Wrap-Up 2014

Untitled

Vara se termină la sfârșitul acestei săptămâni și m-am gândit că ar fi interesant să mă uit înapoi, începând cu luna iunie și să fac o listă cu toate cărțile citite în această vară.

Cu ajutorul GoodReads am reușit să fac următoarea listă:

Ultima Vrăjitoare din Transilvania #2 și Catcher in the rye – am terminat aceste cărți în primele zile din iunie, chiar dacă le începusem mai devreme.

Furtună Solară de Asa Larsson
Harry Potter și camera secretelor (Harry Potter #2)
Un trio infernal de Cecily Von Ziegesar (Gossip Girl 0,5)
Evadarea Tăcuă de Lena Constante
La furat de cai de Per Petterson
Vizionare de Lars Saabye Christensen
Harry Potter și prizonierul din Azkaban (Harry Potter #3)
Culoarea Sentimentelor de Kathryn Stockett
Procesul de Franz Kafka
Harry Potter și pocalul de foc (Harry Potter #4)
Poirot: Primele cazuri de Agatha Christie
Fascinație de Ann Patchett
Harry Potter și ordinul Phoenix (Harry Potter #5)

Deci un total de 14 cărți dacă nu le punem la socoteală și pe cele două pe care nu le-am început în iunie. Am citit destul de mult în această vara comparativ cu alte dăți. După cum puteți vedea, predomină mult cărțile Harry Potter și îmi propusesem să termin seria până la finalul verii dar cinci cărți din șapte e ok.

Momentan citesc o altă carte Gossip Girl, Nu mă uita (volumul 11) și sigur o voi termina până la sfârșitul săptămânii, așa că rezultatul final va fi de cincisprezece cărți.

Dacă ar fi să aleg o favorită, deși sunt multe cărora le-am acordat patru stele, cred că aș alege Fascinație, singura carte de cinci stele pe care am citit-o anul acesta până acum.

Voi cât ați citit vara asta? Și mai ales, ce?

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății"). În prezent, activează drept consilier pentru dezvoltarea personală și coordonator de echipă la o agenție de SEO.

5 gânduri despre „Ce am citit peste vară? | Wrap-Up 2014

  1. Vad o lista foarte interesanta aici la tine. Eu am citi citeva printre care- Semnatura tuturor lucrurilor de E. Gilbert , O lady aproape perfecta de L. Chase; Viata pe un peron de O Paler.

  2. Felicitari, am citit si eu Kafka si aveam si seria HP in program insa nu am reusit sa ma apuc de ea.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: