Upcoming TV shows!

Vreau să fac această postare pentru a-mi manifesta încântarea (cât și tristețea) pentru următoarele două seriale care vor (re)începe luna aceasta. În primul rând, va apărea ultimul sezon, anume 7, din True Blood, serial realizat după seria Vampirii Sudului de Charlaine Harris – una dintre seriile mele preferate. Primul episod va apărea pe data de 22 iunie. Serialul este foarte diferit de cărți, dar sincer, este și mai bun datorită faptului că acțiunea numai e privită prin ochii unui singur personaj.

Celălalt serial care va începe cu un nou sezon este bineînțeles Pretty Little Liars, bazat pe cărțile din seria Micuțele Mincinoase de Sara Shepard. Sezonul 5 începe pe data de 10 iunie, chiar mâine. Nu am citit decât primele trei cărți din serie (pe care le vând sau le dau la schimb, dacă e cineva interesat), dar serialul este din nou, mult mai complex decât acestea. Nu sunt fană înrăită, mă uit doar din curiozitate dar îmi amintesc că situația a devenit din ce în ce mai tensionată, în ultimele episoade din fostul sezon.

Vă uitați la vreunul dintre aceste seriale? Uneori mă întreb dacă PLL va fi precum Tânăr și Neliniștit, dacă voi ajunge să fi văzut toate episoadele din cele 30 de sezoane. E o perspectivă interesantă. Voi ce credeți?

6 gânduri despre „Upcoming TV shows!

    1. si mie, imi place sa cred ca e asa pentru ca charlaine harris s-a inspirat de la anne rice, iar vampirii sunt printre cei mai autentici. si bineinteles, datorita producatorilor showului

      Apreciază

  1. True Blood l-am abandonat pe la sezonul 3 sau 4, dar vreau sa-l continui vara asta, iar cu PLL sunt la zi. Sper sa nu se faca mai mult de 6-7 sezoane, nu vreau sa-l vad pe A lovindu-le cu bastonul pe fete. :))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.