Împrumutăm cărțile?

O nouă idee de articol pentru azi! Și o întrebare destul de pertinentă. Voi împrumutați cărțile prietenilor? Nu vi s-a întâmplat să citiți și ceva și să vă gândiți „lui x i-ar plăcea foarte mult” și să doriți să dați cartea prietenului respectiv? Ați mai primit-o înapoi? A fost deteriorată?

Eu personal am făcut acest lucru de câteva ori, adică am împrumutat câte o carte și din fericire prietenii mei au fost de încredere și mi-au înapoiat-o, uneori foarte repede, alteori foarte greu. Dar cu toate astea, tot am hotărât să nu mai împrumut niciodată vreo carte nimănui. În primul rând, vă vine să credeți sau nu, le simt lipsa. Deși de obicei la pun pe raft și le las acolo după ce termin de citit, tocmai când o împrumut cuiva mă gândesc la cartea aia și am nevoie de ea. Stau cu grija, „oare de ce nu mi-o mai aduce înapoi, oare i-o fi făcut ceva?”. Știu că aceste gânduri sunt cam nefondate, poate chiar paranoice dar de ce să le dau oportunitatea de a exista. Dacă ceva rău nu s-a întâmplat încă, asta nu înseamnă că nu e o posibilitate. Țin mult la cărțile mele și mă enervez foarte repede dacă altcineva se comportă rău cu ele.

În fine, destul despre bine. Spuneți-mi voi dacă ați avut experiențe (ne)plăcute legat de împrumutarea cărților? Și ce părere aveți despre asta în general?

7 gânduri despre „Împrumutăm cărțile?

  1. Eu am patit-o cu o carte hardcover . Coperta imi este lipita cu scoci , o dadusem unei prietene si de la ea a luat-o direct o alta persoana cu acordul meu . Nici acum nu stiu cine mi-a distrus-o . Am luat-o ca pe o invatare de mine si de atunci nu-mi mai imprumut cartile

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.