Ce vreau să-mi cumpăr #1

Ei bine, de mulți-mulți ani (aproximativ zece, cred) sunt fana unei serii de cărți pentru copii. O fi ea pentru copii dar eu am citit prima carte, fiindcă doar asta a fost publicată la noi, am citit-o de două ori și sunt la fel de înnebunită după ea. E cartea mea preferata și potrivit IMDB, va deveni un film în următorii câțiva ani.

Cartea despre care vorbesc este aceasta:

16153939

Publicată la editura Trei dar de care am reușit foarte greu să fac rost, fiind veche și datorită faptului că nu se mai editează. N-am niciun dubiu că editura nu plănuiește să publice și restul cărților din serie așa că m-am decis să le cumpăr pe toate în engleză.

Sunt șapte cărticele în total, iar ultima a fost publicată în 2012 deci nu știu încă dacă seria s-a terminat sau dai mai urmează și altele. Oricum voi cumpăra tot ce ține de Molly Moon datorită faptului că prima carte a fost așa de bună, probabil că nici celelalte nu mă vor dezamăgi.

Cam așa arată cele șase cărticele oficiale (mai e și un 2,5), deși se găsesc în mai multe ediții și cred că există și audio-books la ele.

Pentru a nu vă băga de tot în ceață, puteți citi recenzia mea la primul volum aici și să-mi spuneți ce credeți despre ea.

Voi aveți drag de asemenea serii, care nu au fost publicate la noi? Ce credeți despre așa-zisele cărți pentru copii?

4 gânduri despre „Ce vreau să-mi cumpăr #1

  1. Deci, e super recenzia ta!! Desi n-am mai citit carti de genul asta pentru copii pana acum, m-ai convins sa-i dau o sansa acesteia!! Poate ca ar trebui sa trimiti editurii mesaje prin care sa le spui sa traduca si la noi aceasta serie! :)

    Apreciază

  2. E interesantă! Nu există cărţi pentru copii şi oameni mari. Depinde de perspectiva fiecăruia! (Cam exagerat, ştiu…nu-i poţi da unui copil de 11-12 ani să citească Bukowski, pentru că o să rămână cu sechele)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.