Ce vreau să-mi cumpăr #1

Ei bine, de mulți-mulți ani (aproximativ zece, cred) sunt fana unei serii de cărți pentru copii. O fi ea pentru copii dar eu am citit prima carte, fiindcă doar asta a fost publicată la noi, am citit-o de două ori și sunt la fel de înnebunită după ea. E cartea mea preferata și potrivit IMDB, va deveni un film în următorii câțiva ani.

Cartea despre care vorbesc este aceasta:

16153939

Publicată la editura Trei dar de care am reușit foarte greu să fac rost, fiind veche și datorită faptului că nu se mai editează. N-am niciun dubiu că editura nu plănuiește să publice și restul cărților din serie așa că m-am decis să le cumpăr pe toate în engleză.

Sunt șapte cărticele în total, iar ultima a fost publicată în 2012 deci nu știu încă dacă seria s-a terminat sau dai mai urmează și altele. Oricum voi cumpăra tot ce ține de Molly Moon datorită faptului că prima carte a fost așa de bună, probabil că nici celelalte nu mă vor dezamăgi.

Cam așa arată cele șase cărticele oficiale (mai e și un 2,5), deși se găsesc în mai multe ediții și cred că există și audio-books la ele.

Pentru a nu vă băga de tot în ceață, puteți citi recenzia mea la primul volum aici și să-mi spuneți ce credeți despre ea.

Voi aveți drag de asemenea serii, care nu au fost publicate la noi? Ce credeți despre așa-zisele cărți pentru copii?

Anunțuri
Categorii: cărți | Etichete: | 4 comentarii

Navigare în articol

4 gânduri despre „Ce vreau să-mi cumpăr #1

 1. Andreea Ilie

  Deci, e super recenzia ta!! Desi n-am mai citit carti de genul asta pentru copii pana acum, m-ai convins sa-i dau o sansa acesteia!! Poate ca ar trebui sa trimiti editurii mesaje prin care sa le spui sa traduca si la noi aceasta serie! :)

  Apreciază

  • Crisa

   am incercat dar nu am primit niciun raspuns si oricum nu cred ca mai sunt interesati de un proiect inceput cu peste 10 ani in urma

   Apreciază

 2. Si mie imi plac seriile ♥

  Apreciază

 3. E interesantă! Nu există cărţi pentru copii şi oameni mari. Depinde de perspectiva fiecăruia! (Cam exagerat, ştiu…nu-i poţi da unui copil de 11-12 ani să citească Bukowski, pentru că o să rămână cu sechele)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com. Tema: Adventure Journal de Contexture International.

%d blogeri au apreciat asta: