Top 5 Wednesday – Top book to movie

Tema din săptămâna aceasta este chiar pe gustul meu. Voi lăsa mai jos o listă cu top 5 cele mai bune producții cinematografice făcute după cărți.

LOCUL V: Legături bolnăvicioase

Cartea a fost scrisă de Cecilia Ștefănescu. Deși cartea nu mi-a prea plăcut, filmul mi s-a părut mult mai bun și îl recomand tuturor, fiind un fan al filmelor românești (moderne).

LOCUL IV: Jocurile Foamei

Primele două filme apărute până acum au fost exact cum mi-am imaginat eu atunci când am citit cărțile. Foarte bune!

LOCUL III: Magazinul de sinucideri

Există o animație făcută după această cărticică scrisă de Jean Teule. Finalul este complet diferit dar musicalul mi s-a părut foarte cute.

LOCUL II: Cititorul

M-am îndrăgostit de carte atunci când am citit-o dar filmul mi s-a părut demențial. Deși e în mare măsură la fel ca și cartea, scenele și acțiunea m-au captivat complet.

LOCUL I: Interviu cu un vampir

Am văzut mai întâi filmul și apoi am citit cartea. Cartea mi s-a părut puțin mai bună dar un lucru minunat + alt lucru minunat nu au cum să rezulte ceva negativ deci acesta este ocupantul locului I în topul meu.

Aș fi vrut să mai adaug multe alte filme realizate după cărți, chiar și seriale TV dar m-am rezumat la acest top 5. Ce părere aveți?

4 gânduri despre „Top 5 Wednesday – Top book to movie

  1. Dragut topul! Am vazut doar „Interviu cu un vampir” si „Jocurile Foamei”(doar primul film, deoarece n-am citit cartile si nu o sa-l vizionez pe al 2-lea pana nu o fac) si mi-au placut mult. Poate o sa le vad si pe celelalte. :)

    Apreciază

  2. Din toate filmele am vazut doar „Interviu cu un vampir” si ” Jocurile foamei” ambele filme si abia astept sa apara si urmatorul !Celelalte nu le-am vazut, dar mi-ai trezit interesul cu „Magazinul de sinucideri” care este un musical,dupa un nume asa bizar :))

    Apreciază

  3. Am vazut ambele filme din The hunger games și sunt absolut geniale. Nu m-am putut abține să nu le vizionez cu toate că n-am citit cărțile. Sunt încă pe lista mea de must-read.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.