Despre seria Goosebumps de R.L Stine

Sunt destul de convinsă că toți dintre voi ați auzit de această serie sau ați citit măcar una dintre cărți. Eu una știu că am citit, și nu doar o singură carte…

teribilul-om-de-zapada-din-pasadena_1_fullsize-tile

Acestea sunt câteva dintre cele douăzeci (și unu) de cărți publicate până în prezent la editura Rao, din imensa colecție ce în realitate măsoară 62 de cărți plus mai multe spin-offs. Printre cele citite de mine se numără: Să devenim invizibili!, Zâmbește și mori!, Sînge de monstru, Teribilul om de zăpadă din Pasadena, Bun venit în tabăra de coșmar!, Fantoma din vecini, Plaja bântuită, Bun venit în casa morților! (pe asta nu am găsit-o pe site-ul editurii, probabil pentru ca e #1 din serie și n-o mai au pe stoc) și Noaptea Păpușii.

Am citit aceste cărți când eram destul de mică, le împrumutam de la bibliotecă și îmi amintesc foarte vag ce s-a întâmplat în fiecare carte. Am impresia, totuși, că cel mai mult mi-a plăcut Fantoma din vecini. Poate am citit și altele dintre aceste cărți, dar până mă documentez eu de pe internet, ați putea să-mi spuneți voi ce ați citit și ce părere aveți despre această serie de povestioare horror?

Edit: Aparent am citit primele zece cărți din serie plus alte două cărți.  

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății").

4 gânduri despre „Despre seria Goosebumps de R.L Stine

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Cristina Boncea

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura