Despre seria Goosebumps de R.L Stine

Sunt destul de convinsă că toți dintre voi ați auzit de această serie sau ați citit măcar una dintre cărți. Eu una știu că am citit, și nu doar o singură carte…

teribilul-om-de-zapada-din-pasadena_1_fullsize-tile

Acestea sunt câteva dintre cele douăzeci (și unu) de cărți publicate până în prezent la editura Rao, din imensa colecție ce în realitate măsoară 62 de cărți plus mai multe spin-offs. Printre cele citite de mine se numără: Să devenim invizibili!, Zâmbește și mori!, Sînge de monstru, Teribilul om de zăpadă din Pasadena, Bun venit în tabăra de coșmar!, Fantoma din vecini, Plaja bântuită, Bun venit în casa morților! (pe asta nu am găsit-o pe site-ul editurii, probabil pentru ca e #1 din serie și n-o mai au pe stoc) și Noaptea Păpușii.

Am citit aceste cărți când eram destul de mică, le împrumutam de la bibliotecă și îmi amintesc foarte vag ce s-a întâmplat în fiecare carte. Am impresia, totuși, că cel mai mult mi-a plăcut Fantoma din vecini. Poate am citit și altele dintre aceste cărți, dar până mă documentez eu de pe internet, ați putea să-mi spuneți voi ce ați citit și ce părere aveți despre această serie de povestioare horror?

Edit: Aparent am citit primele zece cărți din serie plus alte două cărți.  

4 gânduri despre „Despre seria Goosebumps de R.L Stine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.