Cum aș putea să te mint? – recenzie

IMG_2903

Cartea asta mi-a plăcut mult mai mult decât celelalte…

E vorba de vara dinainte de colegiu iar personajele principale sunt Blair, Serena, Nate, Vanessa și Dan. Blair și Serena sunt în Hamptons, la fel și Nate, dar fug împreună în oraș. Vanessa ajunge și ea pentru o scurtă vreme înafara orașului dar se întoarce în New York cu coada între picioare. Dan rămâne tot timpul în oraș, fiind ocupat cu slujba lui la Strand și întâlnindu-se cu un tip pe nume Greg, la fel de pasionat de lectură ca și el.

Acesta e un mic rezumat a lucrurilor care se întâmplă în carte.

Poate că singurul motiv pentru care-mi plac aceste cărți e faptul că-mi imaginez actorii făcând respectivele chestii, chiar dacă nu s-a întâmplat chiar așa în serial. Pur și simplu m-am simțit foarte integrata în această poveste și nu o dată mi s-a întâmplat să am un sentiment de melancolie citind descrierile (nu chiar atât de superficiale) ale autoarei. Gossip Girl va rămâne mereu ceva special pentru mine iar ca de obicei, îmi doresc ca Chuck să apară mai mult în cărți! Poate în volumul următor pe care-l voi citi…

PRO

Se întâmplă o grămadă de lucruri, multă acțiune și situații comice (sau tragic-comice).

CONTRA

Chuck nu prea apare :(.

În afară de acest detaliu, cartea e savuroasă și recomand seria atât fanilor serialului cât și iubitorilor de chick-lit.

P.S. Pentru ca recenziile să fie cât mai pe placul vostru, folosiți poll-ul din bara laterală pentru a vota lucrurile pe care doriți să le includă o recenzie.

4

Publicat de Cristina Boncea

Cristina Boncea s-a născut pe 1 ianuarie 1998, a absolvit Facultatea de Filosofie și are cinci romane publicate la activ (trilogia "Octopussy", "Mi-ai promis că vom muri împreună" și "Evadare din Insula Libertății").

5 gânduri despre „Cum aș putea să te mint? – recenzie

    1. stiu, sunt atat de greu de gasit! nu inteleg de ce nu le retiparesc, eu le-am primit pe toate pe care le am la schimb… si nu stiu cum ai reusit sa faci rost de primul volum :))

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Cristina Boncea

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura