Biblioteca mea

Okay, vedeți cărțile astea?

books unwanted

Vreau să scap de ele. Fie că le vând, le dau la schimb sau ca premii la concursuri, nu le mai vreau. O să las o explicație detaliată mai jos.

Acum, câteva poze cu ce a rămas din biblioteca mea, cea mai mare parte a ei (mai am și alte cărți pe care trebuie să le citesc):

1 2 3

O să fac o pagină separată cu toate cărțile pe care le am actualmente. Acum, vă las pe voi să decideți dacă vreți să citiți explicația pentru care nu-mi mai doresc acele cărți.

După cum am spus în primul post de pe blog, înainte îmi doream foarte mult o sponsorizare Leda și îi consideram cea mai bună editură din România. Nu știu cum s-a întâmplat, dar destul de brusc (și recent) am realizat că nu-mi mai plac respectivele cărți, pe care înainte le adoram (de exemplu, Academia Vampirilor).

Cred că am luat o pauză de la citit și când am revenit asupra cărților, am făcut cu totul alte decizii. Am citit cărți de alte genuri și am hotărât că nu-mi mai plac cele dinainte. Motivul concret? Mi se par mult prea superficiale. Mi se păreau și atunci (cărți de genul Căderea de Liz Braswell sau Cele 13 motive) dar unele mi se păreau mai puțin superficiale ca altele, să zic așa. Defapt, toate sunt la fel, așa este genul – Fantasy&YA.

Cărțile pe care mă axez acum (și îmi plac la nebunie) sunt cele de la editura Trei, din colecția scrisă de autori scandinavi.

Am citit una din curiozitate și a fost suficient cât să-mi doresc să le citesc pe toate așa că am profitat de o promoție de pe elefant.ro mai demult și am cumpărat zece.

black series

În acea poză de mai sus, nu e vorba doar despre cărți de la editura Leda/Corint ci și editura Litera sau Rao. Pe unele vreau să le dau deoarece aparțin genului Fantasy&YA (defapt sunt două genuri separate care de ceva vreme se folosesc împreună) iar altele pur și simplu nu mi-au plăcut, din alte motive. Am păstrat unele serii vechi (Vampirii din Morganville, Hush Hush și Fallen de Lauren Kate) din pură curiozitate pentru ce urmează să se întâmple.

Am lăsat această mică explicație, după părerea și gusturile mele, 1/10 cărți publicate la editura Leda îmi place deci acesta e motivul pentru care nu am și nici nu voi mai lua cărți de la ei. Până la urmă, ei sunt doar o editură și publică la cererea publicului.

În schimb, poate unora dintre voi vă plac cărțile respective așa că le voi da cuiva care chiar și le dorește :)

9 gânduri despre „Biblioteca mea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.